И богатите вършат дивотии: Потопиха елитен Мерцедес заради неудачно селфи (СНИМКИ)

  • 16.09.2018 10:20 /
  • 3709 /
  • 1
И богатите вършат дивотии: Потопиха елитен Мерцедес заради неудачно селфи (СНИМКИ)

Опитите да се направи красив кадър на необичайно място често не се отличават с разумни действия и ако в опита за селфи се появи и кола - много е вероятно да се случи нещо неприятно!

Германските туристи като цяло не са известни с кой знае какви изцепки на почивка, но този път нещо явно  се е объркало. Опитът на немците да си направят ефектно селфи на остров Углян в Хърватия завърши с това, че техният скъп Мерцедес се оказа в Адриатическо море.  

За съжаление, изданието Wrecked Exotics, което публикува снимките от инцидента, не е написало много подробности за него.

Но съдейки по всичко, ситуацията е изглеждала така: младите хора са се опитали да спрат на малък кей, за да направят селфи, но или водачът не е взел под внимание габаритите, или пък е объркал педала на газта със спирачката и в резултат на действията му Mercedes-AMG S 63, струващ повече от 150 хил. евро. влиза в морето.

Дълбочината на мястото на падането е достатъчна, за да изчезне луксозната кола под водата. Съдейки по изкривения покрив, колата също така се е преобърнала в процеса на падане. Мерцедесът вече е съсипан, но най-важното нещо е, че никой от участниците в инцидента не е пострадал. /auto.blitz.bg

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Кофти ....
    16.09.2018 17:05
    Кофти кола. С две врати е . Ако бях аз, нямаше да я вадя.