`Hyundai представи новото поколение Elantra СНИМКИ

  • 28.02.2023 9:03 /
  • 7106 /
  • 1
`Hyundai представи новото поколение Elantra СНИМКИ

Hyundai публикува първите снимки на леко обновената Elantra на южнокорейския си уебсайт. Между другото, у дома седанът се продава под името Avante, а на някои пазари е известен като i30.

Странно е, че моделът беше актуализиран по-рано от обичайното, като се има предвид, че седмото поколение беше представено през март 2020 година. Освен това новата кола ще бъде пусната в продажба тази година.

Всички големи промени са засегнали предната част на автомобила. Това са по-тесни фарове с LED ленти отгоре. Фаровете са свързани с хромирана лента.

Освен това дизайнерите са разделили решетката на две части - на основна решетка и въздухозаборни, между които преминава лента в цвета на каросерията. Също така по краищата на бронята има два фалшиви въздухозаборника, които правят външния вид на автомобила по-спортен.

Отзад почти нищо не се е променило. Само бронята е получила псевдодифузьор и широк U-образен елемент. Изглежда, че черните елементи са станали повече, а червените хоризонтални рефлектори изглеждат малко по-широки.

Когато се гледа отстрани, се виждат още по-малко промени. Това са джантите в два цвята и по-дебелия хромиран кант.

В купето има само една промяна и това са са специалните екологични материали и зеленикавия нюанс на тапицерията Sage Green.

Други снимки вероятно ще бъдат публикувани в следващите дни, когато Hyundai разкрие и техническите спецификации на актуализираната Elantra.

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • лук и олио
    28.02.2023 10:59
    много азиатска