Hyundai показа обновения си достъпен кросоувър за Европа СНИМКИ

  • 20.01.2024 9:50 /
  • 3992 /
  • 0
Hyundai показа обновения си достъпен кросоувър за Европа СНИМКИ

Публикувани са официални снимки на Hyundai Bayon 2024. Компактният градски кросоувър е обновен след своя родствен хечбек Hyundai i20 и ще излезе на европейския пазар през пролетта. Подробности за модела бяха разкрити на сайта на Hyundai.

Новият Hyundai Bayon е разпознаваем преди всичко с модифицираната си предница, която е станала още по-изразителна. На кросоувъра са променени радиаторната решетка, бронята и фаровете, а светлините вече са свързани с диодна лента. Колата има и нова задна броня и джанти (16 или 17 инча).

Интериорът на Hyundai Bayon 2024 е с подобрен виртуален приборен панел с нова графика, а мултимедийният сензорен дисплей в базовата версия е увеличен до 10,25 инча.

Подсветката вече е LED. Списъкът с опции е допълнен от безжично зареждане за смартфони и акустика Bose с 8 високоговорителя.

Представиха градски електромобил за $6250, който може да се движи и без да го зареждате ВИДЕО

Характеристиките на Hyundai Bayon 2024 все още не са разкрити - те ще станат известни малко по-късно. Очаква се кросоувърът да запази бензиновите 1,0-литрови турбомотори със 100 и 120 к.с..

Моделът е оборудван с 6-степенна механична скоростна кутия и 7-степенен робот с два съединителя. Цената на модела ще бъде около 21 000 евро. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ