Hyundai показа компактен бюджетен кросоувър СНИМКИ

https://auto.blitz.bg/novini/hyundai-pokaza-kompakten-byudzheten-krosouvar-snimki Auto.blitz.bg
Hyundai показа компактен бюджетен кросоувър СНИМКИ

Нова модификация Adventure се появи в гамата на Hyundai Venue. Компактният бюджетен кросоувър е подготвен за използване извън пътя. Това се съобщава на официалния сайт на южнокорейския автомобилен производител.

Новият Hyundai Venue Adventure беше представен в Индия, защото това е една от страните, в които се произвежда компактният кросоувър. Именно в тази страна започват продажбите на модела на цена от 1 014 700 рупии (12 000 долара).

Кросоувърът Hyundai Venue Adventure получава защитен бодикит и 17-инчови офроуд гуми. Освен това сребристият декор на корпуса е заменен с черен и може да се поръча нов цвят "каки".

Салонът на Hyundai Venue Adventure е декориран с устойчива на износване черно-зелена тъкан. Освен това се появяват гумени мокети и метални накладки на педалите. Основното оборудване включва сензорен екран, люк и камера за задно виждане.

Показаха новото поколение на най-продавания китайски електромобил СНИМКИ

Новият Hyundai Venue Adventure се предлага с бензинови двигатели 1,2 литра (83 к.с.) и 1,0 литра турбо (120 к.с.). В първия случай е монтирана 5-степенна ръчна скоростна кутия, във втория - 7-степенен робот с два съединителя.

 

 

Горещи

Коментирай