Honda ZR-V е новият конкурент на кросоувърите Creta и Seltos ВИДЕО

  • 15.11.2021 8:59 /
  • 6472 /
  • 1
Honda ZR-V е новият конкурент на кросоувърите Creta и Seltos ВИДЕО

В рамките на международни автомобилен салон в Индонезия бе представена Honda SUV RS Concept - очаква се, че серийният автомобил ще получи името ZR-V.

Honda SUV RS Concept е прототип на бъдещия спортен модел Honda ZR-V. Автомобилът има фарове и дневни светлини, аналогични по форма на текущите модели на Acura.

Колата има още затъмнена предна решетка, релси на покрива и спойлер. 

Засега обаче е показван само прототипът, проектиран като компактен петместен кросоувър, съчетаващ в себе си стилен дизайн, спортен характер, отлични ходови качества и модерни технологии. 

Логото RS на Honda обозначава автомобилите със спортен характер. В момента има няколко модели Honda в Индонезия, които имат варианта RS - това са Honda Brio, Honda Mobilio, Honda City Hatchback и All New Honda Civic.

Такехире Уатанабе, президентът на компанията PT Honda Prospect Motor, отбеляза, че сегментът на кросоувърите в Индонезия в момента бурно расте, потребителите искат повече спортни автомобили, които да подхождат на повече типове пътища и условия. 

Спортният дух на колата се демонстрира и от целия външен вид на колата: изящна и устремена каросерия, ясни линии, решетка на радиатора в хармония с каросерията. 

Пише, че в основата на новата кола е залегнал 7-местната BR-V, но засега това не може да се потвърди.

Информация за техническите характеристики въобще не се съобщава, предполага се, че кросоувърът ще получи 1.5-литров двигател с мощност от 121 конски сили, който ще работи в комбинация с вариатор. Механичната скоростна кутия ще е опция. 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • FireBG
    15.11.2021 17:28
    пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/