Honda разсекрети един от най-евтините кросоувъри на 2024 г

https://auto.blitz.bg/novini/honda-razsekreti-edin-ot-nay-evtinite-krosouvari-na-2024-g Auto.blitz.bg
Honda разсекрети един от най-евтините кросоувъри на 2024 г

Компактният евтин кросоувър Honda HR-V, който е един от най-евтините модели на японската компания, излиза на пазара след модернизация. Колата е официално разсекретена.

Основната характеристика на модела е много икономичен двигател с нисък разход на гориво.

Honda разбира, че клиентите харесват кросоувърите, включително когато става въпрос за електрифицирани модели. Именно върху такива автомобили производителят продължава да се фокусира. Подробностите съобщава Motor1.

Дизайнът на новата Honda HR-V 2025 не се е променил много, но е станал по-модерен. Броните и осветителното оборудване са актуализирани, цветовата палитра е разширена и са предложени други джанти.

Икономичният модел се задвижва от хибридното задвижване e:HEV със 131 к.с., базирано на 1,5-литров двигател. Комбинираният разход на гориво е 4,2 л/100 км.

До края на септември 2024 г. се очаква продажбите на модернизирания кросоувър Honda HR-V да започнат в цяла Европа.

Горещи

Коментирай
1 Коментара
MarkoX
преди 6 дни

Напълнo нoви yсeщания в ceкca: поcтояннa еpекция в пpодължение на някoлкo чaса, издpъжливoст като бик, зacилва ycещанията, yдължaва оpгaзма, пoдобpява кaчeствoто на вкyса и цвeта на cпepмата. Toва е наиcтина гoтино нeщо, жeна ми наиcтина го хаpеса. Кyпиx тyк:----- https://use.my/estoy

Откажи