Honda промени логото си за първи път от 24 години СНИМКИ

  • 23.01.2024 8:48 /
  • 10810 /
  • 0
Honda промени логото си за първи път от 24 години СНИМКИ

На изложението за потребителска електроника (CES) през 2024 г. в Лас Вегас Honda представи серия електрически превозни средства с ново лого H и също така официално обяви промяна в името на своята марка.

Предишното лого, въведено през 2000 г., включваше метален ефект и беше използвано на различни модели на Honda, включително популярните Civic, Accord и CR-V.

Новото лого на Honda е по-плоска, опростена версия на H, която напомня на оригиналното лого на марката, използвано през 1961 г. Този съвременен дизайн символизира еволюцията на Honda като автомобилна компания и нейния ангажимент към иновациите и устойчивостта.

Според представителите на Honda новото лого отразява решимостта на компанията да продължи трансформацията и нейната корпоративна позиция да преодолява традиционните граници и постоянно да се стреми към нови пробиви.

Старо лого на Honda

Ново лого на Honda

Новият H разполага с две протегнати ръце, представляващи ангажимента на Honda за увеличаване на мобилността и наистина задоволяване на нуждите на потребителите на електрически превозни средства на Honda.

Промяната на логото съвпада с плановете на Honda да инвестира 5 трилиона йени (около 47,6 милиарда щатски долара) в разработването и производството на електрически превозни средства до 2030 г.

Новото лого на Honda ще се използва при следващото поколение електрически превозни средства, включително моделите от серията Honda 0.

 

КОМЕНТИРАЙ