Honda представи новия по-комфортен и икономичен Jazz СНИМКИ

  • 24.10.2019 9:50 /
  • 1457 /
  • 0
Honda представи новия по-комфортен и икономичен Jazz СНИМКИ

Новият Honda Jazz бе представен на автомобилното изложение в Токио. Следващото поколение на популярния градски автомобил Honda ще бъде оборудвано само с бензиново-електрическа трансмисия.

От японската компания казват, че новият Jazz "ще вдигне летвата относно комфорта и удоволствието на водача." Това е четвъртото поколение супермини, което на пазара в Япония е известно като Fit. Моделът ще бъде пуснат в Европа единствено с хибридна технология, която "съчетава отлична производителност и висока ефективност".

Външността на новото поколение хечбек се е променила в известна степен: разпознаваемият силует на Honda Jazz има малко по-извити линии на каросерията, напълно обновени оптика и брони.

Първият електромобил на Honda впечатлява с необичайния си салон СНИМКИ

Четките на чистачките сега са скрити под горната част на капака. За първи път в европейската линия на марката, моделът получава новата емблема e:HEV, което показва, че е хибрид.

Мощността на агрегата, както и разходът на гориво, все още се пазят в тайна, но Honda твърди, че хибридната система ще бъде същата като на Accord. Най-вероятно ще се базира на 1,5-литров бензинов двигател, два електромотора и CVT скоростна кутия.

На японския пазар Jazz ще се предлага в пет варианта - Basic, Home, Ness, Crosstar и Luxe.

Вече стандартната версия включва усъвършенствана система за безопасност и помощ на водача Honda SENSING, която включва широкообзорна видеокамера и осем хидролокатора, разположени отпред и отзад на автомобила. Това е необходимо, за да се гарантира функционирането на различни системи за подпомагане на водача.

Уникално: Показаха напълно прозрачна Honda S2000 СНИМКИ

Освен това, в автомобила е вграден комуникационният модул Honda CONNECT, който ви позволява дистанционно да контролирате някои от функциите на автомобила директно от вашия смартфон, а центърът за поддръжка в случай на извънредна ситуация може да свърже автомобила към службите за бързо реагиране.

Продажбите на новата Honda Jazz ще започнат през февруари 2020 г., въпреки че компанията все още не е решила на кои пазари ще се предлага моделът. 

/auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ