Honda показа уникален сгъваем електрически скутер ВИДЕО

  • 28.09.2023 7:00 /
  • 8128 /
  • 1
Honda показа уникален сгъваем електрически скутер ВИДЕО

Honda представи необичаен електрически скутер Motocompacto. Той лесно се сгъва до размера на куфар и се носи със себе си, съобщава Jalopnik.

Honda Motocompacto е вдъхновен от сгъваемия миниатюрен мотопед Motocompo, произвеждан през 80-те години на миналия век. Новият модел е по-модерен и работи на ток.

Скутерът тежи само 18,7 кг, което позволява да го носите със себе си. Може да се постави и в багажника на кола, където няма да заема много място.

Honda Motocompacto е с височина на седалката 62,23 мм. Скутерът разполага и с отделение за съхранение на вещи, поставки за крачета и дигитален скоростомер.

Honda Motocompacto е оборудван с електродвигател с постоянни магнити с мощност 0,67 к.с. Максималната скорост е 24 км/ч.

Нова каравана впечатлява с екстравагантност и функционалност СНИМКИ

Електрическата система се захранва от батерия с капацитет 6,8 Ah. Пробегът с едно зареждане е 19 км. Скутерът може да се зарежда от обикновен домашен контакт.

Показаха най-големия MINI досега, ето какви са характеристиките СНИМКИ

Електрическата тротинетка е оборудвана с удобна седалка, безопасни поставки за крака, цифров скоростомер и сензор за зареждане, както и програма за телефон, която определя осветлението и режимите на каране.

Honda Motocompacto ще бъде пуснат в продажба през ноември тази година. Цената на електрическия скутер ще е $995.

„Motocompacto е уникален продукт от Honda. Това е забавен, иновативен и неочакван аспект от нашата широка стратегия за електрификация,” казва Джейн Накагава, вицепрезидент по изследванията и развитието в American Honda Motor Co. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • opelmene
    27.09.2023 19:40
    Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: ----- https://marketl.ink/biocos