Honda показа новия Civic за страните от Европейския съюз СНИМКИ

  • 25.03.2022 10:50 /
  • 7189 /
  • 1
Honda показа новия Civic за страните от Европейския съюз СНИМКИ

Honda Motor представи новото, единадесето поколение на Civic в спецификация за пазара на Европейския съюз. Версията за Европа се появява една година след световната премиера на модела.

В ЕС автомобилът ще се предлага само с каросерия "хечбек с пет врати". Общата дължина, широчина и височина на тази модификация са съответно 4549, 1800 и 1415 мм, а междуосието е 2732 мм.

За европейците е предвидена хибридна задвижваща система e:HEV, която има комбинирана мощност от 135 кВт (181 к.с.): тя се състои от 2,0-литров бензинов двигател (работещ по цикъла на Аткинсън), два електрически мотора и литиево-йонна батерия.

При ниски скорости и в градски режим автомобилът се задвижва от тягов електромотор. При рязко ускорение двигателят с вътрешно горене включва втория електромотор, който генерира енергия за зареждане на тяговата батерия.

Honda официално представи брутален кросоувър с мощен двигател ВИДЕО

При движение в централните части на града двата електрически двигателя се деактивират, за да може автомобилът да се движи само с двигател с вътрешно горене.

Тази Honda е изминала 1,6 милиона км и при това с оригинален двигател СНИМКИ

Максималната скорост на Civic е ограничена до 180 км/ч. Средният разход на бензин на автомобила е по-малко от 5 л/100 км. Задвижване само на предните колела.

Продажбите на Honda Civic стартират в ЕС през есента на 2022 г.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Kiko
    25.03.2022 23:15
    Super kola.