Honda показа луксозен миниван с разход от 6,2 литра на 100 км СНИМКИ

  • 26.11.2022 9:50 /
  • 9684 /
  • 1
Honda показа луксозен миниван с разход от 6,2 литра на 100 км СНИМКИ

Гамата на Honda Odyssey вече е разширена с луксозната версия Elite Edition. Автомобилът ще бъде пуснат в продажба до края на тази година на цена от 61 800 долара - почти два пъти по-висока от цената на базовия Odyssey, съобщава Autohome.

Външно новата Honda Odyssey Elite Edition се различава от стандартния миниван само по дизайна на радиаторната решетка. Дори джантите остават стандартните 17-инчови.

Основните промени са в интериора. В салона са използвани кожа и дърво. Миниванът на Honda е станал четириместен, въпреки че други версии на модела могат да поберат седем или осем души.

В задната част вече има две отделни седалки с електрическо задвижване, вентилация, масаж и подвижни опори за краката. Пътниците на втория ред са разделени с преграда, на която е монтиран 19-инчов телевизор.

Honda Odyssey Elite Edition разполага и с електрически плъзгащи се врати, люк, тризонов климатичен контрол и безжично зареждане за смартфони.

Японско качество: Нова Honda Civic е изминала 400 000 км за година без нито една повреда СНИМКИ

Новата Honda Odyssey Elite Edition се предлага единствено в хибридна версия. Бензиновият 2,0-литров четирицилиндров двигател и електрическият мотор произвеждат общо 215 к.с. Големият миниван изразходва средно само 6,2 л/100 км. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Баджанака (на Хана Крум)
    27.11.2022 4:19
    Бензиновият 2,0-литров четирицилиндров двигател и електрическият мотор произвеждат общо 215 к.с. Големият миниван изразходва средно само 6,2 л/100 км. ///Този ван ще да е за хора на преклонна възраст - тежи поне 2.5 тона, а дори с електродвигател с мощност 215 конски сили. За колко ли се ускорява?