Honda официално представи брутален кросоувър с мощен двигател ВИДЕО

  • 01.10.2021 11:50 /
  • 35452 /
  • 2
Honda официално представи брутален кросоувър с мощен двигател ВИДЕО

Honda Motor показа първата машина от своята подмарка TrailSport, под която ще се произвеждат автомобили, адаптирани за шофиране офроуд и пътешествия. Както се и очакваше, представенаната кола  е преработена версия на средноразмерния кросоувър Honda Passport.

В бъдеще всички модели от гамата ще получат увеличен пътен просвет, пренастроено окачване, защита на долната част на каросерията и редица промени в екстериора.

Кросоувърът е оборудван с окачване Jsport и гуми Firestone Destination A/T2 с размер 245/60 R18. По този начин пътният просвет достига 205 мм. 

Задвижването е стандартно: 3,5-литров атмосферен V6 с 284 к.с. в комбинация с деветстепенна автоматична трансмисия. Предлага се задвижване на всички колела i-VTM4 като системата може да променя вектора на сцепление.

Заедно с версията TrailSport японската компания показа и детайлите от обновлението на Passport. Кросоувърът е получил нов дизайн на предната част: фаровете и радиаторната решетка са станали по-големи, а капакът на двигателя е малко по-висок.

Новият Honda Passport се различава от своя предшественик и по дизайна на бронята. Промените в задната част включват по-големи, заоблени изпускателни тръби.

Honda показа бюджетен седан за 8 500 долара ВИДЕО

Промените в интериора на Honda Passport са минимални. Например, има различно осветление на арматурното табло и декоративни шевове на седалките.

Списъкът на новото оборудване включва системи, информиращи за забравени пътници и вещи на задната седалка, както и незатегнати предпазни колани.

Тази Honda е изминала 1,6 милиона км и при това с оригинален двигател СНИМКИ

Стандартното оборудване включва пакета за безопасност Honda Sensing, включващ системи за автоматично спиране и поддържане на лентата на движение, както и адаптивен круи контрол. 

Кросоувърът Honda Passport TrailSport се отличава и с черни релси на покрива, вложка на задната врата. В салона има ярко-оранжеви акценти върху волана, седалките и панелите на вратите. Подглавниците на предните седалки са украсени с логото на специалната версия. 

Новият всъдеход на Honda ще бъде пуснат в продажба през зимата на 2021 г. Цената му все още не е обявена, но базовият модел в САЩ ще се предлага на цена от около 33 000 USD. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Ха ха
    01.10.2021 18:47
    Прилича на новата лада нива..
  • шофер
    05.10.2021 8:28
    Таслига на талигите седелана от вестник и пластмаси