Haval Dargo за Русия — известни са характеристиките СНИМКИ

  • 21.03.2022 9:13 /
  • 5356 /
  • 1
Haval Dargo за Русия — известни са  характеристиките СНИМКИ

Новият китайски всъдеход Haval Dargo (така ще се казва моделът в Русия) получи Одобрение за тип транспортно средство в Руската федерация, което дава възможност на руското представителство на марката официално да започне продажби. Това и до момента не е станало, но запознайте се с техническите характеристики на колата в спецификацията ѝ за Русия. 

Автомобилът ще има две версии - с предно и пълно задвижване, при което при варианта 4х4 колата ще е с 20 мм по-широка: 1910 мм срещу 1890.

Останалите габарити ще са еднакви: дължина 4620 мм, ширина 1780 мм, дължина на колесната база 2738 мм. Под капака ще има бензинов двигател с работен обем от 2 литра, който за Русия и Украйна ще бъде дефорсиран от 245 конски сили и 385 Нм до 192 конски сили и 320 Нм. В комбинация с него ще работи 7-степенен робот, който вече е бил монтиран на Haval.

Haval Dargo для России — известны характеристики

Окачването - независимо: Макферсон отпред и многоточково отзад; всичките спирачки ще са дискови. Вариантите за гумите са: 235/65 R18 и 235/60 R19.

Още от базовата си версия Dargo ще има регулируем волан, мултуволан с подгрев, електрически огледала с подгрев, климатроник, заден парктроник, подготовка за теглич. 

Haval Dargo для России — известны характеристики

Опции: подгряване на задното стъкло, подгрев на задните седалки, преден парктроник, 360-градусов обзор чрез камери, адаптивен круз контрол, мониторинг на слепите точки, предупреждение за напускане на пътната лента, панорамен покрив. 

Haval Dargo для России — известны характеристики 

И двете модификации се планира да бъдат произвеждани в завода на Haval в Тула, и, на теория, продажбата на колата би трябвало да започне месец след старта на производството, пише Китайски автомобили. Поради логистични проблеми обаче тулският завод премина от работа на три смени на две смени. Затова точни срокове в момента не се назовават. 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Джигит
    21.03.2022 10:58
    И аз искам да си пърпоря с такъв дзвер