Great Wall впечатли с разкошния салон на новия си огромен всъдеход СНИМКИ

  • 28.05.2021 10:20 /
  • 2830 /
  • 2
Great Wall впечатли с разкошния салон на новия си огромен всъдеход СНИМКИ

Great Wall продължава да разширява своята гама. Скоро в състава на производителя ще се появи нов пикап, който ще заеме мястото на флагман. Огромният всъдеход вече е разсекретен.

Новият автомобил под названието X Cannon е показан за първи път на автомобилното изложение в Шанхай. Колата е сравнима по размер с американския бестселър Ford F-150, но има по-брутален външен вид.

Отличителните му характеристики са широка решетка, големи фарове, масивни брони и "квадратни" арки на колелата. Моделът е базиран на най-новата платформа с адаптивно въздушно окачване, което позволява да се променя пътния просвет.

На събитието е разсекретена само външността на колата, но не и интериора. Обаче не за дълго. В мрежата изтекоха фотографии, които разкриха напълно оборудването и декорацията му.

Съдейки по снимките, интериорът на Great Wall X Cannon е направен на ниво премиум автомобили. Включва цифров приборен панел, мултимедийна система с голям екран, тризонов климатроник, многофункционален волан и слот за безжично зареждане на смартфон.

Стана ясно какъв точно е всъдеходът, с който Путин бродеше из тайгата ВИДЕО

Седалките на китайския пикап са изработени в бежова и кафява кожа с оригинални шевове и перфорация. Подобни вложки са направени на вратите и предния панел. Деликатните акценти са направени с хромирани елементи - изглежда разкошно.

Ето как изглежда идеален всъдеход Ford за края на света СНИМКИ

Под капака на флагмана на марката се намира 3,0-литров V6 турбо двигател с мощност от 354 к.с., който работи с 9-степенна автоматична скоростна кутия. Задвижването е пълно.

Първите доставки на всъдехода ще започнат в началото на 2022 година.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • X klasa ot aliexpresa
    28.05.2021 12:13
    za cigani
  • Зеленоок...
    28.05.2021 14:27
    Кич и цигания