Грандиозният нов Mercedes-Benz S-Class бе официално представен СНИМКИ

  • 04.09.2020 9:50 /
  • 23655 /
  • 2
Грандиозният нов Mercedes-Benz S-Class бе официално представен СНИМКИ

Новото поколение на флагманския седан с индекс W223 е голям, просторен, технологичен и разкошен седан Mercedes-Benz S-Class.

Една от основните характеристики на луксозния седан е системата за автономно управление от трето ниво. Вече не е необходимо да се държат постоянно ръцете на волана.

Компанията не разкри цените за новата S-класа, но началната цена за модела 2020 е около 94 000 долара за базовата версия. S-Class 2021 ще се появи в дилърските центрове през първата половина на следващата година.

Базовият модел е S500 4Matic, задвижван от 3-литров, 6-цилиндров двигател с мощност 429 конски сили. Премиум версията, S580 4Matic, се предлага с 4-литров двоен турбо V8 двигател с мощност 496 конски сили.

„С новото поколение на модела ние предлагаме на нашите клиенти иновации, безопасност, комфорт и качество на ниво, което никога не е било по-високо“, заявил е председателят на Daimler Ола Келениус.

Общата дължина на базовия модел е 5179 милиметра (+54 милиметра в сравнение с предшественика си), ширината е 1954 милиметра (+55 милиметра), височината е 1503 милиметра (+10 милиметра), а размерът на междуосието достига 3106 милиметра (+71 милиметра).

Салонът е оборудван с 12,3-инчов цифров приборен панел с триизмерен информационен дисплей и вертикален таблет от второ поколение мултимедийна система MBUX. Тя разбира гласови команди, проследява погледа, жестовете и позицията на водача.

Показаха разкошния салон на новия Mercedes S-класа СНИМКИ

Например, за да отворите панорамния покрив, ще бъде достатъчно да махнете с ръка, а при движение назад електрониката ще забележи завъртането на главата и автоматично ще спусне сенника на задното стъкло.

Оборудването на седана включва дисплейей с добавена реалност, 4D аудио система Burmester с 30 високоговорителя, въздушна възглавница за пътниците отзад, хидропневматично окачване E-Active Body Control.

Лукс и стил: Mercedes пусна колекционерски Maybach Grand Edition СНИМКИ

Също така автомобилът притежава "умни" седалки на втория ред с подгряващи се възглавници за глава, LED фарове, които могат да се прожектират на пътя, различна информация и символи, както и система, която ви позволява да паркирате колата си дистанционно, без да сте в салона. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • личи си че е правен за китай, виетнам и южна корея
    06.09.2020 9:27
    много прилича на хюдай
  • Позиционера Анални
    06.09.2020 12:55
    В Азия ще го харесат...