General Motors показа армейска бронирана кола с уникално оборудване

https://auto.blitz.bg/novini/general-motors-pokaza-armeyska-bronirana-kola-s-unikalno-oborudvane Auto.blitz.bg
General Motors показа армейска бронирана кола с уникално оборудване

General Motors показа брониран автомобил за специални служби с уникално оборудване. Дъщерното дружество на автомобилния гигант, GM Defense, сподели подробности за проекта Next Gen.

Иновацията беше демонстрирана с пример с пикап с четири врати: това е сериен хибрид! Под предния капак има 2,8-литров дизелов двигател Duramax, който не е свързан с колелата и захранва 12-волтова тягова батерия. Задвижването на всички колела се осъществява чрез електрически двигатели отпред и отзад.

Основата за военния пикап на General Motors беше Chevrolet Silverado 2500HD с пакет ZR2 , но изглежда, че от цивилния камион са останали само рамката и някои интериорни компоненти.

Технологията е напълно различна: GM все още не предлага серийни EREV хибриди за масовия купувач. Характеристиките за запаса от мощност, мощността и теглото не се публикуват. 

Въпреки това GM Defense разкри предимствата на хибрида: дизеловият хибрид е безшумен, по-икономичен и с висок въртящ момент.

Такава бронирана кола е по-трудна за откриване с термовизионна камера, тя може да служи като дизелов генератор за спомагателни устройства и в бъдеще да стане основа за пикап с дрон.

Очакват се дву-, четири- и шестместни конфигурации за различни мисии на американската армия и разузнавателните агенции.

GM Defense е специализирана в производството на специални автомобили за американските власти.

Например, именно тази компания подготвя Chevrolet Suburban и Cadillac Escalade за американските тайни служби и Държавния департамент. Бронеустойчивите джипове са неразделна част от американските дипломатически мисии по света.

 

Горещи

Коментирай
1 Коментара
MarioXXX
преди 2 часа

ГАРАНТИРАНО: За 21 дни ще правите жесток секс като порнозвезда - ще увеличите трайно пениса си със 7 см и ще започнете да получавате ерекция за 3 секунди (твърда като стомана, колкото дълго искате),прочетете повече тук---- https://come.ac/Menstill

Откажи