Фотошпиони показаха обновения за последен път Hyundai Sonata СНИМКИ

  • 14.08.2022 9:50 /
  • 8575 /
  • 1
Фотошпиони показаха обновения за последен път Hyundai Sonata СНИМКИ

Популярният седан Hyundai Sonata скоро ще бъде снет от производство. Преди обаче да бъде изведен от употреба, моделът е освежен още веднъж. Последното поколение на автомобила ще бъде представено в началото на следващата година.

Южнокорейската компанията не успя обаче да запази колата в тайна. В мрежата изтекоха нейни снимки без камуфлаж. Ако се съди по тях, седанът ще бъде оформен в стила на минивана Staria.

Той ще се сдобие с тънка светодиодна лента, която се простира по цялата линия на капака, както и огромна радиаторна решетка, визуално обединена с основния блок на фаровете.

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Hyundai се качи върху луксозно Lamborghini

В задната част новите фарове с различна графика и новата броня привличат вниманието. Освен това рестилизираният Hyundai Sonata получава нови джанти.

Интериорът на модела не е попаднал в кадър. Според вътрешни източници обаче той ще бъде модернизиран и ще бъдат добавени нови варианти на оборудване.

Hyundai представи обновения и още по-брутален кросоувър Palisade СНИМКИ

Гамата от двигатели на седана е намалена, като са оставени три агрегата: 1,6-литров турбомотор със 180 к.с., 2,0-литров мотор с 240 к.с. и 2,5-литров двигател с 290 к.с. Ще се предлагат и две хибридни версии със 195 и 205 к.с.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Неам нерви
    15.08.2022 0:26
    Корейците се завърнаха към корените си - отзад нищо ново, отпред копие на китайски електромобил...