Фотошпиони показаха новия кросоувър на Maserati без никакъв камуфлаж СНИМКИ

  • 13.03.2022 11:50 /
  • 7027 /
  • 0
Фотошпиони показаха новия кросоувър на Maserati без никакъв камуфлаж СНИМКИ

Снимки на предстоящия кросоувър Maserati Grecale се появиха в мрежата. Автомобилът е заснет в Италия, като каросерията на предсерийния екземпляр е с малко или никакво камуфлажно покритие. Снимките са публикувани в Instagram профила Wilcoblok.

Ако се съди по фотографиите, автомобилът има стремителен профил с дълъг капак и наклонена задна част на автомобила. Могат да бъдат видяни някои стилистични детайли - например радиаторната решетка е с типичните за Maserati масивни вертикални зъби, а фаровете са с капковидна форма.

Grecale наподобява по-големия Maserati Levante от 2016 г. със страничното си остъкляване, наклонената линия на покрива и масивната задна колона.

Салонът на предстоящия кросоувър беше заснет за първи път, въпреки че някои елементи все още са маскирани.

Mazda показа на ВИДЕО новия европейски кросоувър CX-60

Виждат се триспицовият спортен волан, цифровото арматурно табло, лостчетата за смяна на предавките и хоризонтално удължените вентилационни тръби. В центъра на предния панел е монтиран аналогов часовник.

Новият кросоувър на Maserati е базиран на платформата на Alfa Romeo Giulia и Stelvio. Автомобилът ще се предлага в бензинова, дизелова, хибридна и изцяло електрическа версия.

Ford представи новия рамен всъдеход Everest ВИДЕО

Стандартно кросоувърът ще бъде монтиран 2,0-литров двигател, допълнен от 48-волтов стартер-генератор и малка батерия, като мощността е 330 к.с. Топ версията Trofeo ще получи 3,0-литров V6 с 629 к.с. с двойно турбо.

Maserati Grecale ще бъде представен на 22 март, като тогава ще бъдат налични официални снимки и подробни спецификации.

Maserati Grecale трябва да се превърне в пряк конкурент на премиум кросоувъри като Porsche Macan, Mercedes-Benz GLC и BMW X3.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ