Фотошпиони заснеха за първи път новата и очаквана Toyota Land Cruiser СНИМКИ

  • 12.06.2020 8:50 /
  • 2797 /
  • 0
Фотошпиони заснеха за първи път новата и очаквана Toyota Land Cruiser СНИМКИ

Изданието Arabian Drive публикува шпионски фотографии на новия Land Cruiser. Всъдеходът е заснет на живо в пристанище на Персийския залив.

Както се вижда от снимките, новият Toyota Land Cruiser 200 се отличава с различен дизайн на предната част и нови фарове. Също така може да се види и различна решетка на радиатора, както и видоизменената броня.

Що се отнася до интериора на новия Land Cruiser, известно е, че автомобилът ще получи цифров приборен панел, увеличен мултимедиен екран с тъчскрийн, както и безжично зареждане на джаджи. В допълнение за новия автомобил има информация относно подобряване на качеството на материалите, а освен това и за модерни системи за безопасност.

Това е най-изумителният тунинг на Toyota Land Cruiser за всички времена (СНИМКИ)

Според данните на арабското издание, автомобилът ще получи V6 двигател с турбокомпресор, който ще замени "древния" V8. Що се отнася до дизеловия двигател, най-вероятно той ще остане същият.

Вижте как изглежда най-скъпият Toyota Land Cruiser в света ВИДЕО

Новият LC200 ще може да бъде закупен от втората половина на лятото на тази година, като все още не се знае каква ще бъде цената. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ