Фотошпиони заснеха за първи път на пътя новата Dacia Logan СНИМКИ

  • 07.06.2020 8:50 /
  • 11693 /
  • 0
Фотошпиони заснеха за първи път на пътя новата Dacia Logan СНИМКИ

Вече се появиха някои информации за оборудването на новия Logan, но нито дума не беше казана за визията на следващото поколение на популярния автомобил. Сега в мрежата се появиха първите фотографии, които хвърлят светлина върху тази тайна.

Въпреки че автомобилът се намира под плътен камуфлаж, не е трудно да се разгледат чертите на каросерията. Интересен факт е също така, че заедно с него на пътя е било забелязано загадъчно Renault Twingo.

Автомобилите са били запечатани на около сто километра от завода Dacia в Румъния, близо до Букурещ. От снимките се вижда, че бюджетният седан е доколкото е възможно "напълнен" максимално с пластмаса, а освен това на снимките се разкрива спортната решетка на радиатора с хоризонтални хромирани линии, като при кросоувъра Duster. Задните светлини със същата квадратна форма се оказаха също подобни на Duster.

Автомобилът запазва общите пропорции на своя предшественик, въпреки факта, че е изграден на опростена версия на платформата CMF-B. Според информациите, че новият Logan ще предложи хибридна трансмисия, вероятно 138 к.с. (140 к.с. / 103 кВт), с която е оборудвана Clio E-Tech.

Dacia с първи електрически автомобил СНИМКИ

Новият Logan  може също да получи някои меки хибриди, базирани на 1,0-литров 3-цилиндров бензинов двигател и 1,5-литров дизел. Предполага се, че новите Logan и Sandero официално ще дебютират тази есен на автомобилното изложение в Париж в началото на октомври.

Hyundai представи нов компактен седан, който е по-евтин от Logan СНИМКИ

Що се отнася до мистериозната тестова кола Renault Twingo, която следва Logan, въобще не е ясно какво представлява. Френският хечбек от A сегмента беше обновен през 2019 г., пет години след началото на производството на третото поколение. Вероятно това е тестово муле на бъдещия електромобил Dacia Spring, който трябва да се появи в Европа догодина. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ