Фотошпиони заснеха на пътя новия удължен Suzuki Jimny СНИМКИ

  • 26.03.2021 8:50 /
  • 12582 /
  • 0
Фотошпиони заснеха на пътя новия удължен Suzuki Jimny СНИМКИ

Компактният всъдеход Suzuki Jimny, обичан от мнозина, скоро ще придобие нова модификация с удължено междуосие. Именно този Suzuki Jimny е попаднал в полезрението на фотошпионите, който веднага са публикували снимките в мрежата.

Съдейки по фотографиите, разстоянието между осите на всъдехода се е увеличило значително, но общият външен вид остава много разпознаваем. Дори през плътния камуфлаж става ясно, че предните врати са почти еднакви по дължина с тези от стандартната версия, но в същото време са се появили задни - те са скрити от камуфлаж.

Очаква се междуосието на Jimny с пет врати да бъде около 2,5 м, габаритна дължина - 3,9 м. С други думи, в сравнение с досегашния Jimny с три врати, разстоянието между осите ще се увеличи с 25 см, дължината на корпуса - с 35 см.

Вижте уникалния дуел между ГАЗ 66 и Suzuki Jimny сред вода и лед (ВИДЕО)

С поставеното в задната част резервно колело прототипът прилича на малък Mercedes G-Class. Под капака, обаче, ще бъде монтиран 1,5-литров атмосферен четирицилиндров двигател със 102 к.с. и 130 Nm въртящ момент, който работи заедно с петстепенна механична или четиристепенна автоматична скоростна кутия. Задвижването е на всички колела.

Зрелищна офроуд гонка между Suzuki Jimny и Mercedes-AMG G63 ВИДЕО

Дебютът на модела трябва да се състои това лято. Запознати твърдят, че Suzuki възнамерява да пусне също така и практичен пикап, базиран на новия всъдеход. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ