Ford показа нов уникален пикап, създаден за военните СНИМКИ

  • 20.08.2023 7:30 /
  • 17701 /
  • 2
Ford показа нов уникален пикап, създаден за военните СНИМКИ

Пикапът Ford Ranger от 2023 г. стана основа за интересния проект FG-P. Автомобилът е подготвен за армията и е станал хибрид, съобщава Ford Global Fleet Sales.

Именно това подразделение на Ford, заедно с тайландската компания RMA Automotive, са вдъхнали живот на проекта. Пикапът Ford Ranger FG-P е наречено леко тактическо превозно средство за незабележимо придвижване.

Незабележимостта се осигурява от електрическия мотор - той работи безшумно и оставя много по-малък топлинен отпечатък. Мощността му не се разкрива, но се знае, че е малка, тъй като максималната скорост само на електричество е 20 км/ч. Пробегът е 30 км.

В допълнение, 2,0-литровият турбодизел на Ford е изменен. Сега той може да работи не само с дизелово гориво, но и с авиационно гориво.

Шварценегер кара необичаен автомобил на 76-ия си рожден ден СНИМКИ

Също така новият Ford Ranger FG-P е получил специален режим Black Out за бързо маскиране. С един бутон могат да бъдат да изключени фаровете, вътрешното осветление, аудио системата и клаксона. Двигателят, трансмисията и климатикът продължават да работят.

Вижте най-големия всъдеход Hummer в света, наистина е удивителен ВИДЕО

Версията FG-P е визуално различна от стандартния Ford Ranger от 2023 г. със стоманени брони, лебедка, офроуд гуми и багажник на покрива. Теглото на пикапа е нараснало от 3350 на 3500 кг. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Пртьо
    21.08.2023 8:59
    Глупости, глупости, глупости!
  • адса
    21.08.2023 9:31
    пълен ташак - не може да се сравнява с новата Лада