Ferrari показа новата си суперкола F8 Spider ВИДЕО

  • 14.09.2019 10:20 /
  • 1779 /
  • 0
Ferrari показа новата си суперкола F8 Spider ВИДЕО

Шест месеца след дебюта на купето, Ferrari представи отворена версия на F8 Spider с твърд сгъваем покрив. Той се отваря над главите само за 14 секунди, като това може да стане само при скорост до 45 км / ч.

Ferrari F8 Spider, макар и идентичен с F8 Tributo отпред, има различия като например мястото, където е разположен сгъваемият механизъм на покрива. Автомобилът е получил нов капак и старателно преработено антикрило.

В сравнение с предшественика си Ferrari 488 Spider, новата кола се оказа с 20 килограма по-лека, но в същото време с точно толкова е по-тежка от 488 Pista Spider. Колкото и да е странно, отвореният модел има дори по-добра динамика (10%) от Tributo.

Страшен скандал между Ferrari и световноизвестен дизайнер СНИМКИ

В двигателното отделение на суперколата е 3,9-литровият V8 от F8 Tributo. Моторът има мощност от 720 к. с. при 8000 об / мин и 770 Nm въртящ момент, които вече се предлагат при 3250 об / мин.

Публикуваха ВИДЕО с абсолютно всички модели на Ferrari

От компанията Ferrari твърдят, че увеличението с 50 конски сили в сравнение с мощността на двигателя 488 Spider е постигнато чрез използването на някои решения от света на големите състезания - например, в двигателя е обновена всмукателната система, добавени са титанови компоненти и специални изпускателни колектори./auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ