Феновете на електромобилите полудяха: Вижте какво пристигна в България СНИМКА

  • 01.11.2023 9:14 /
  • 7171 /
  • 1
Феновете на електромобилите полудяха: Вижте какво пристигна в България СНИМКА

В началото на септември месец тази година Tesla официално представи фейслифта на Model 3, познат с кодовото име Highland. Европейските доставки на модела започнаха преди броени дни, а ето, че в България вече може да се срещне обновения модел.

Това разбираме от снимка в групата „Електрически автомобили“ във Facebook, пише Факти бг.

Кадърът е направен близо до КАТ София и вероятно някой нашенец вече може да се похвали с обновения електромобил, който чака за регистрация.

Колата е бяла на цвят с бял салон и може да бъде позната по обновените форми, които се забелязват главно при фаровете.

Пробегът при стандартния RWD модел е 554 километра според стандарта WLTP, докато версията Long Range може да се похвали с 678 километра пробег. Това е подобрение с около 12% спрямо предходния модел.

Опционалните 19-цолови джанти променят пробега отрицателно с около 40 до 50 километра. Интериорът също е нов и предлага повече удобства от преди.

Налични са седалки с обдухване, аудио система със 17 говорителя, по-голям багажник, 8-инчов екран за пътниците на втория ред, ново амбиентно осветление, както и по-качествени материали.

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • wkjpznqfmuylbn
    01.11.2023 11:15
    Искате ли нови усещания в секса? Секс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много спеpма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба -----> https://s4.lv/xbio