Фенове на Porsche се ожениха в Cayenne по време на движение (СНИМКИ)

  • 15.10.2018 10:38 /
  • 1292 /
  • 0
Фенове на Porsche се ожениха в Cayenne по време на движение (СНИМКИ)

Страстните почитатели на автомобилите Porsche Джон и Саманта Евънс избраха центъра на шофьорско майсторство Porsche Experience Center в Атланта в САЩ, за да сключат своя брак. При това, те си размениха клетви и халки, намирайки се в Porsche Cayenne, което се е движело по пистата на центъра. 

"Тази сватба въплъти всичко, за което аз си мечтаех. Всичко беше идеално и показа нагледно колко много се обичаме, и колко много обичаме Porsche", каза щастливата булка. 

След доста необичайната церемония на бракосъчетание двойката отпразнува началото на съвместния си нов живот в сградата на Porsche Experience Center сред автомобилите Porsche от различни години, и заедно с гостите и членовете на своите семейства се повозила по автомобилната учебна писта (2,57 км). 

"На всички им беше весело. Гостите бяха просто поразени. Бил съм на десетки сватби, но те на практика са еднакви. Нашата сватба, определено, се отличава от нормалното в добрия смисъл на думата. Ако вие сте шофьор, то това щеше да ви се хареса. Дори и да не обичате автомобилите, как такова нещо може да не ви хареса?", разказва радостно младоженецът.  

Това е първата сватба между стените на Porsche Experience Center в Атланта, но ръководството му не е против да повтори. "Сватбите се вписват прекрасно в образа на нашите центрове за шофьорско майсторство. Сватбата на Саманта и Джон е първата, но, надявам се, няма да е последната", казва генералният директор на Porsche Cars NA Клаус Зелмер. 

 

КОМЕНТИРАЙ