Фатална катастрофа за милиони: Ферари и Ламборгини се помляха, направиха кемпер на трески ВИДЕО

  • 04.10.2023 8:37 /
  • 4446 /
  • 3
Фатална катастрофа за милиони:  Ферари и Ламборгини се помляха, направиха кемпер на трески ВИДЕО

Тежка катастрофа със скъпарски коли завърши със смърт. При опит за изпреварване на кемпер се сблъскаха Ферари и Ламборгини. В мелето на суперколите загинаха пътниците във Ферарито.

Червено Ферари удря синьо Ламборгини при опит да изпревари туристическото возило, докато в същото време колона от спортни автомобили си проправя път, информират италианските медии.

Силно повредена от удара, едната спортна кола се забива в канавката отстрани на пътя, а кемперът се преобръща и затваря и двете платна за движение..

Ферарито, също се е преобърнало, като се е запалило, заклещвайки в пламъците двойката швейцарци, която е била вътре, според докладите на полицията. Двамата трагично загиват.

Пътниците от ламборгинито – индийска двойка, е тежко ранена и е хоспитализирана. 

Суперавтомобилите са се движили в община Сан Джовани Суергиу в италианската провинция Южна Сардиния.

Местните медии уточняват, че двете  тузарски коли са участвали в Sardinia Supercar Tour, предназначено за луксозни спортни автомобили.

Помлените возила са иззети от властите, като разследването на трагедията продължава.

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • рапон
    04.10.2023 10:36
    и двамата опитват да минат на непрекъсната линия, но най-виновен е ферариста, изпреварва без да има видимост и място, затова и плати с живота си, бог да ги прости!
  • Илия
    04.10.2023 16:10
    И двамата са идиоти, но Ламборгинито засече Ферарито.
  • kedeluro
    04.10.2023 22:23
    Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами----- https://urlis.net/biocom