Е.wave x е най-новия модел на колите, които ще се произвеждат в Ловеч

  • 09.05.2022 9:38 /
  • 8301 /
  • 4
Е.wave x е най-новия модел на колите, които ще се произвеждат в Ловеч

Германският бранд E.go официално представи втория модел в своята гама през изминалия ден, а както вече ви информирахме, специален гост на събитието и рекламно лице на бранда бе популярният бразилски футболист Неймар, пише Факти бг.

Новият e.wave x е базиран на компактния e.go Life, но с интересна визия в офроуд стил и променен интериор. Припомняме, че компанията E.go планира да отвори фабрика в град Ловеч, която по план трябва да заработи през следващата година.

Представиха най-новия модел на колите, които ще се произвеждат в Ловеч - 2 

Основните промени във визията на wave.X са в предната броня, която е получила нови фалшиви отвори и променени светлини, както и пластмасови елементи в долната част, които да подсилят усещането за офроуд стайлинг. Поставени са и допълнителни LED светлини, които също добавят нотка стил в предницата. Калниците са разширени сериозно, благодарение на допълнително поставени раздувки. Праговете също следват тази тенденция, заедно със задната броня с интересен дифузьор. На тавана са разположени и греди за поставяне на различни аксесоари, а джантите са с нов дизайн и размер от 18 цола.

Представиха най-новия модел на колите, които ще се произвеждат в Ловеч - 3

Въпреки, че моделът е базиран на Life, те не споделят един и същ интериор. Тук таблото е получило 23-инчов екран, където откриваме инфотеймънт системата и дигиталния километраж под водача, както и няколко физически бутона за бърз достъп. От E.go казват, че са използвали веган кожа, както и пластмасови елементи по таблото, корите на вратите и централната конзола, които имитират алуминий.

Задвижването се осигурява от електромотор със 109 конски сили, който задвижва единствено задните гуми. Колата разполага с три режима на шофиране – Eco, Comfort и Sport, а максималният пробег с едно зареждане е 240 километра. Моделът вече е наличен за поръчка от официалния сайт на марката, като първите доставки се очакват до края на 2022 година. Цените започват от 24 990 евро или близо 50 хиляди лева.

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • критик
    09.05.2022 12:06
    И ще има успех с продажбите колкото в антрактида имат. Това са прекалени цени вече за такъв клас автомобили при положение, че има хибриди къде по евтини даже и по голям клас пак за китайските и корейски ел коли да не говорим ...
  • пешо
    09.05.2022 17:53
    Това трябва да струва 12 000 лв. Не повече . Дали ще се излъже някой да го купи ?
  • Киро
    11.05.2022 17:43
    Пълна порнография!
  • Веселин Бенев
    12.05.2022 9:42
    Много хубаво!