Евтин украински автомобил изненада със способности

https://auto.blitz.bg/novini/evtin-ukrainski-avtomobil-iznenada-sas-sposobnosti Auto.blitz.bg
Евтин украински автомобил изненада със способности

Новият евтин украински автомобил MeGoElectric Courier изненада със своите способности. Електрическият камион е лек, като същевременно може да превозва тежки товари. Освен това колата не струва много.

Според Auto-Consulting цената на MeGoElectric Courier 2024 е 7000-8000 евро. Автомобилът е създаден в Николаев.

Съобщава се, че това е вътрешно развитие на компанията и в дизайна няма много чуждестранни компоненти. Интересното е, че с собствено тегло от 500 кг, електрическият камион MeGoElectric Courier е в състояние да превозва до 1000 кг товар. 

Модулният дизайн предполага модернизация на превозното средство, след което товароносимостта се увеличава до 2 тона. Обхватът е 100 км, но те ще могат да предложат опции до 300 км.

На първо място, този автомобил е предназначен за малкия бизнес. Например в областта на търговския транспорт. Авторите отбелязват, че транспортирането на 1-тонен товар на разстояние от 100 км струва само 1 евро.

Горещи

Коментирай
1 Коментара
MarioX
преди 5 дни

Напълнo нoви yсeщания в ceкca: поcтояннa еpекция в пpодължение на някoлкo чaса, издpъжливoст като бик, зacилва ycещанията, yдължaва оpгaзма, пoдобpява кaчeствoто на вкyса и цвeта на cпepмата. Toва е наиcтина гoтино нeщо, жeна ми наиcтина го хаpеса. Кyпиx тyк---- https://use.my/testox

Откажи