Ето с какъв автомобил возиха Си Дзинпин по време на посещението в САЩ ВИДЕО

  • 26.11.2023 10:50 /
  • 23410 /
  • 1
Ето с какъв автомобил возиха Си Дзинпин по време на посещението в САЩ ВИДЕО

В САЩ се проведе дългоочакваната среща между президента Джо Байдън и президента на Китай Си Дзинпин. Посещението на чуждестранния лидер беше запомнено и с необичайната лимузина, с която той пътува из Щатите, съобщава Carscoops.

Джо Байдън често се вози в уникална лимузина Cadillac "the Beast". Автомобилът разполага с усъвършенствани системи за защита, включително бронирана каросерия и свръхиздръжливи гуми.

Си Дзинпин също цени сигурността, така че за него е направен уникален модел. Тази лимузина носи кодовото име Hongqi N701. Базиран е на серийния седан L5, но има много разлики.

Дължината на колата на китайския лидер е около 5,5 метра. Автомобилът е оборудван с 21-инчови джанти, които са "обути" с гуми, непробиваеми от куршуми.

Прозорците и каросерията също са защитени от изстрели от автомати. Колата е и боядисана със специална боя, което я прави трудна за откриване.

Volvo пусна най-големия си лек автомобил, ето каква е визията и оборудването ВИДЕО

Освен това лимузината може да издържи експлозиите на малки бомби и има система за компресиране на въздуха, която я предпазва от химически атаки. Другите системи за сигурност се пазят в тайна.

Ето кои са предимствата и недостатъците на китайските автомобили, според шофьорите

Hongqi N701 вече беше забелязан по време на пътуванията на Си Цзинпин до Хонконг и Русия. Две от тези коли са направени за срещата с Джо Байдън.

Според слуховете лимузината е оборудвана с 6.0-литров V12 двигател с мощност от около 410 к.с. Максималната скорост е над 200 км/ч.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Veber
    17.11.2023 23:33
    Вам обоим это понравится! Абсолютно новые возможности в сексе, независимо от возраста. Это очень крутая штука, попробовав один раз, вы никогда об этом не пожалеете:-----> https://tyny.to/suex