Ето кой футболист си купи най-скъпата кола в света, струваща 28 млн. долара СНИМКИ

  • 11.06.2023 9:50 /
  • 66189 /
  • 3
Ето кой футболист си купи най-скъпата кола в света, струваща 28 млн. долара СНИМКИ

Кабриолетът Rolls-Royce Boat Tail струва 28 милиона долара и се произвежда по поръчка. Общо ще бъдат пуснати само три такива коли, а Бионсе и Jay Z станаха собственици на първия екземпляр на модела.

Аржентинският нападател Мауро Икарди, който в момента играе в турския Галатасарай под наем от Париж Сен Жермен си е поръчал и се е сдобил с луксозния Rolls-Royce Boat Tail. Кабриолетът се явява най-скъпият нов автомобил в света. Играчът е разказал за покупката в социалните мрежи.

Мауро Икарди стана собственик на третия и последен произведен Rolls-Royce Boat Tail. Аржентинският нападател е фен на скъпите коли. В гаража му вече има скъпи Bentley Bentayga, Rolls Royce Ghost, Lamborghini Huracan Spyder, Range Rover и Hummer H2.

Rolls-Royce Boat Tail - най-скъпата кола в света

Ексклузивният кабриолет Rolls-Royce Boat Tail струва 28 милиона долара. И трите автомобила от тази серия се различават един от друг по използваните материали в салона и декора, но всички са направени в морска тематика. Името Boat Tail се превежда като "задната част на кораба".

Кабриолетът има дълъг капак и характерна решетка на радиатора, а дървената облицовка на капака на багажника имитира палубата на кораб.

Британците възродиха знаменитата спортна кола AC Cobra СНИМКИ

Интериорът е тапициран с кожа и дърво, а на централния панел е монтиран скъп швейцарски часовник. В багажника има чадър, предпазващ от слънцето, хладилник за шампанско, както и столове за пикник и набор от скъпи съдове.

Вижте как изглежда очакваният нов Volkswagen Golf 8 без камуфлаж СНИМКИ

Новият Rolls-Royce Boat Tail е базиран на седана Phantom. Той е оборудван с 6,75-литров туин-турбо V12 двигател с мощност 571 к.с. и 8-степенна автоматична скоростна кутия, а въздушното окачване осигурява комфорт при возене.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Палячо
    12.06.2023 9:59
    С това ефтино Картие на ръката и толкова скъпа кола !!! не си подхожда!!!
  • Хъдито
    12.06.2023 16:20
    Ти от каде разбра че е евтино да не би ти да си го копувал ашлок
  • Аре ве
    14.06.2023 8:39
    Абе незнам кво има за 28 милиона евро в тая кола един чадър и един мощен двигател малко дърво и кожа и марката според мен всичко това не струва толкова пари