Ето кои автомобили са най-изтегляни най-често заради проблеми

  • 30.05.2024 10:50 /
  • 8125 /
  • 0
Ето кои автомобили са най-изтегляни най-често заради проблеми

Сервизното рекламационно изтегляне на автомобили е гадно поради различни причини, затова толкова много собственици на превозни средства мразят да се занимават с тях.

Въпреки че може да изглежда, че всичко се припомня в наши дни, реалността е, че има различни разлики между определени марки. С други думи, това, което изберете да купите, ще определи колко често се занимавате с подобни изземвания.

Според проучване на процентите на изземване на автомобили, направено от iSeeCars, може да искате да пропуснете Porsche, Tesla или Lucid, пише "Ауто прес". От първите десет коли с най-много изтегляния за безопасност, две са Porsche, четири са Tesla, а единственият модел на Lucid, Air, е на пето място.

Разбира се, Porsche Taycan е на върха на в тази лоша класация с колосалните 70,7 очаквани 30-годишни извиквания, което е 21,9 пъти повече от средната стойност на изтеглянията в индустрията. Tesla Model Y и Model 3 са номер две и три с 66,9 и 60,7 изтегляния. След това има Porsche Panamera с 43.1 отзовавания и Lucid air с 40.1.

Специалистите от McLaren създадоха много бързи електрически велосипеди ВИДЕО

Интересното е, че iSeeCars пусна данните, като извади актуализации по въздуха за корекции при изтегляне. Установено е, че нито една Tesla не се появява в топ 25, а Lucid Air се спуска до номер 25. Въпреки това Porsche Taycan все още е номер едно с Porsche Panamera номер две.

Когато става въпрос за 25-те най-малко извикани коли, картината е съвсем различна. iSeeCars установи, че се очаква всички те да имат по-малко от едно изтегляне за период от 30 години.

В списъка доминират Mercedes-Benz с осем модела и Lexus със седем. Не сме ни най-малко изненадани от това. Това, което е изненадващо, е, че MINI Convertible е номер едно с 0,2 очаквани изтегляния за 30-годишен живот.

КОМЕНТИРАЙ