Ето какво представлява и колко струва най-евтината бронирана кола в света СНИМКИ

  • 21.10.2022 12:50 /
  • 3229 /
  • 0
Ето какво представлява и колко струва най-евтината бронирана кола в света СНИМКИ

Не всички бронирани автомобили са невероятно скъпи. Американската компания Armormax реши да го докаже и представи защитения кросоувър Subaru XV Crosstrek, който струва малко под 50 000 долара. Подробности за автомобила са разкрити на официалния уебсайт на Armormax.

Subaru XV Crosstrek е оборудван с броня от лека балистична сплав и композитни материали, както и с многослойно непробиваемо от куршуми стъкло. Той издържа на попадения от пистолет .44 калибър и 5,56 мм автоматично оръжие, а долната част на колата е защитена от взрив на граната.

Тъй като обаче бронираният автомобил е евтин, базовото му оборудване не включва защита на двигателя и резервоара за гориво, както и гуми, които позволяват да продължите да шофирате в случай на пробив.

Те могат да бъдат поръчани като опции по същия начин, както електрошоковите палки в дръжките на вратите и противогазите.

Култовият скутер Vespa вече е по-удобен, по-безопасен и по-елегантен ВИДЕО

Кросоувърът Subaru Crosstrek е оборудван със стандартен 2,0-литров двигател със 156 к.с. и постоянно задвижване на всички колела. Между другото, същият двигател ще остане и в новото поколение на модела, представено наскоро. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ