Ето какъв ще е интериорът на най-новия и достъпен кросоувър на Volkswagen (ВИДЕО)

  • 07.10.2018 9:20 /
  • 2317 /
  • 0
Ето какъв ще е интериорът на най-новия и достъпен кросоувър на Volkswagen (ВИДЕО)

Компанията Volkswagen вече анонсира датата на премиерата на най-новия си компактен кросоувър T-Cross, който трябва да стане най-достъпният SUV модел на немската марка. След съобщението последва видеотийзър, в който VW разкрива дизайна на интериора и функционалността на своя автомобил.

Съдейки по кадрите от официалното видео, интериорът на новия Volkswagen T-Cross ще повтаря частично този на салона на Polo, но в същото време ще стане по-модерен и по-светъл. Достъпният кросоувър ще получи нов за Volkswagen волан и виртуално табло за управление като опция  -  с изменяема конфигурация и широкоформатни навигационни карти.

На предния панел на T-Cross има мултимедийна система с 8-инчов дисплей и съдейки по кадрите се използва аудио система от Beats audio, която ще бъде на разположение срещу допълнително заплащане. Отделението за съхраняване на малки предмети под климатика е оборудвано с безжично зареждане.

Като цяло, интериорът на кросоувъра може да бъде персонализиран с помощта на различни цветни декоративни вложки и тапицерия в различни цветове. В допълнение, за Volkswagen T-Cross ще бъде на разположение пакетът R-Line - всъщност, такъв автомобил е демонстриран в тийзъра.

Официалната премиера на новия малък и достъпен кросоувър на VW ще се състои на 25 октомври 2018 г. В основата на новия автомобил е платформата MBQ A0 от Audi A1 и VW Polo, а основното предимство на T-Cross трябва да бъде неговата вместимост - обемът на багажното отделение ще варира от 385 до 455 литра, в зависимост от разположението на задния диван. Максималният обем на товарене на кросоувъра ще достигне 1,281 литра. /auto.blitz.bg

 

 

КОМЕНТИРАЙ