Ето как Volkswagen Touareg се справя със сложен проблем при паркирането ВИДЕО

  • 01.06.2023 10:50 /
  • 9482 /
  • 3
Ето как Volkswagen Touareg се справя със сложен проблем при паркирането ВИДЕО

Автомобилите продължават да растат с всяко поколение, но мястото за паркиране става все по-малко. Всъдеходите заемат повече място, което затруднява паркирането им в пренаселен град.

Този пазарен сегмент обаче продължава да расте. Volkswagen Touareg с ширина от 1984 милиметра също не е никак малък.

Третото поколение Volkswagen Touareg получи обновление по-рано този месец, така че е съвсем естествено VW да реши да го покаже в нова реклама.

Този път беше демонстрирана функцията за дистанционно паркиране. Впрочем,тя е достъпна за Touareg от няколко години, а други производители я предлагат още от по-рано.

Представиха новия Opel Corsa, автомобилът е с богато оборудване и по-модерен СНИМКИ

За да подчертае предимствата на опционалната система Park Assist Pro, рекламата показва как собственикът на новия Touareg използва своя смартфон за дистанционно управление на всъдехода.

Виждаме го да измъква колата от паркомясто, където е била заклещена между Audi TTS и A4. Това е лоша новина за фирмата за химическо честене от другата страна на улицата, тъй като собствениците са имала клиенти, които са идвали, след като са изцапали дрехите си, опитвайки се да влязат в колите си.

Lexus показа в Европа най-луксозния си и особен модел ВИДЕО

На собствениците на TTS и A4 обаче не им е провървяло: собственикът на купето е изцапал красивия си костюм заради мръсен пикап Amarok V6 TDI от първо поколение до него.

Що се отнася до жената, шофираща седана, тя е разляла питието си. Разбира се, всички останали автомобили в съседните паркоместа също принадлежат на Volkswagen Group, включително седмото поколение Golf в пикантен R цвят, както и модерният седан RS3 Sedan. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Умен
    01.06.2023 11:40
    Простотийка! А хората от съседните коли как ще се качат и съответно слязат !?!
  • дваж по умен
    01.06.2023 17:17
    с ритник
  • Нипъла
    01.06.2023 17:41
    Рекламата показва ,че селяндура с калния пернишки "джип" е важен и никой друг. Общо взето това видях.