Ето как ще изглежда новият Volkswagen Passat СНИМКИ

  • 22.10.2022 10:50 /
  • 17391 /
  • 1
Ето как ще изглежда новият Volkswagen Passat СНИМКИ

Отделът за изпитания на Volkswagen изкара прототипа на бъдещия Passat комби на тестове в ярко сребрист цвят, което ни дава много по-добра представа как ще изглежда готовият автомобил, когато пристигне в европейските шоуруми през следващата година.

Традиционните автомобили като Passat все още имат голям брой почитатели в Европа. Каросерията в стил комби е популярна заради своята практичност и със сигурност ще бъде в новата гама на Passat, тъй като Volkswagen се отказва от идеята за седан с четири врати и ще продава само комби, въпреки че според някои източници може да се предлага и лифтбек.

В сравнение с предишните черни прототипи тази сребриста версия ни дава по-добра представа за контурите на долните брони, както и за капака.

Вълнуващо: Volkswagen показа как ще изглежда пътуването с кола в бъдещето ИЗОБРАЖЕНИЯ

Маскирането на радиаторната решетка и долните светлини прави всичко възможно, за да ни убеди, че гледаме миналогодишния автомобил, но предполагаме, че тези решетки ще липсват в завършения дизайн, който ще бъде с по-тесен отвор, подобно на последния Golf.

Стилен и евтин: Nissan представи бюджетен седан за $16 000 ВИДЕО

Очаква се да бъде представена гама от бензинови, дизелови и хибридни двигатели. Новия автомобил ще получи и по-модерен сензорен екран, отново като този, поставен на Golf. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Пасатор
    22.10.2022 11:12
    Скука, поредната скука от ФВ!След Пасат Б7 насам нищо ново, нищо атрактивно.Скука!