Ето как Ралф Шумахер доработи своята Lada 4x4 СНИМКИ

  • 06.06.2020 9:20 /
  • 10317 /
  • 0
Ето как Ралф Шумахер доработи своята Lada 4x4 СНИМКИ

Както вече ви съобщихме, в края на май, Ралф Шумахер, бивш пилот на Формула 1, живеещ в Австрия, закупи нов всъдеход Lada Taiga 4x4 от Lada Deutschland. Явно обаче, на състезателя стандартните за Европа дилърски модификации (силова броня с лебедка, багажник, черни джанти, широки гуми) са изглеждали недостатъчни.

Ралф Шумахер е публикувал няколко публикации в Instagram, в които разказва на какви подобрения е решил да подложи колата веднага след покупката.

В коментарите си потребителите в мрежата отбелязват, че германският състезател е избрал за доработка необходим минимум, който често е избиран и от други собственици на подобна Лада, активно управляващи колата по селски пътища и офроуд. Именно при такива условия Ладата ще служи и на Ралф Шумахер, като  дори ще превозва тежко ремарке - състезателят има собствен бизнес с вино.

Списъкът с доработките на Lada Taiga 4x4 от Ралф Шумахер изглежда така: офроуд гуми, лифт комплект и антикорозионна обработка на каросерията.

Германците подложиха на тест Лада 4x4 Urban и казаха тежката си дума

Абонатите на спортиста продължават да реагират бурно на новата му придобивка, като се разделят на два лагера с полярни мнения за Lada 4x4. А самият Ралф е много доволен от покупката и тунинга, който е направил. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ