Електромобилите Tesla продължават да се рушат в движение, ето какво се случи СНИМКА

  • 24.09.2020 8:50 /
  • 12643 /
  • 0
Електромобилите Tesla продължават да се рушат в движение, ето какво се случи СНИМКА

Tesla продължават да имат проблеми с качеството. Според някои потребители в мрежата, това се дължи на факта, че компанията винаги бърза. Бързат да накарат електрическите си коли да се движат бързо и да се зареждат бързо, бързат да работят по иновации.

Не е ясно дали това са причините, но колите на компанията продължават да се рушат в движение. Помните ли лошото влияние на дъжда върху Tesla Model 3?

Този път се е "отличил" флагманът на гамата, кросоувърът Tesla Model X. Собственикът на електрическата кола Tesla е публикувал снимка на своя автомобил, който в движение е загубил голямо парче от покрива. Това е стъклен панел, който е монтиран (явно ненадеждно) между задните врати, които са повдигащи се. След случилото се дори пантите се виждат.

Уникално ВИДЕО: Вижте как шофьор се опитва да зареди Tesla с бензин

Докато електромобилът се е движел, стъклената част е отлетяла и се е разбила на пътя зад превозното средство. Струва си да се отбележи, че подобна случка лесно може да се превърне в сериозен инцидент. По правило никой на пътя не очаква, че парче от покрива на автомобил може да падне под колелата на останалите участници в движението.

Интересното е, че в сервизния център на Tesla на собственика на електрическата кола е отказан безплатен ремонт, считайки, че случаят не влиза в гаранцията. Поправката е оценена на $ 2200. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ