Екстремен спортист сгази с бъги град в Мексико ВИДЕО

  • 28.08.2023 8:46 /
  • 2242 /
  • 0
Екстремен спортист сгази с бъги град в Мексико ВИДЕО

Американският блогър и екстремен спортист Блейк Уилки публикува ново видео в стила на Джимхана и неговия силен привърженик Кен Блок, който ни напусна по-рано тази година.

Продължавайки славните традиции, този път Блейк и екипът муShreddy Lyfe заминаха за Тихуана, градче в западната част на Мексико, сгушено на самите брегове на Тихия океан.

Сюжетът, както винаги в такива видеоклипове, е прост. Приятел пише на нашия герой и му предлага да се повозят и така да разпуснат, а той, за да не остане по назад, веднага се съгласява.

За пътуването той избира бъги, чиято каросерия вероятно е принадлежала на Volkswagen Beetle. Всичко под каросерията е от екстремен рали рейд автомобил, чието окачване е готово да погълне не само Марианската падина, но и дори най-голямата дупка в покрайнините на вашия град.

В клипа задачата обаче е доста по-лесна: преминаване през хълмистия Тихуана, изпълнен със спускания, изкачвания и стръмни тесни завои по улиците, павирани със стари камъни.

В клипа ни предстои да видим надбягване с с полицията през исторически обекти в града и стадион за борба с бикове ... Ще успее ли Блейк да стигне до купона край океана?... Вижте! 

КОМЕНТИРАЙ