Експерти посочиха автомобилите с най-добрите аудио системи

  • 09.11.2023 9:15 /
  • 4528 /
  • 2
Експерти посочиха автомобилите с най-добрите аудио системи

Производителите на автомобили обръщат голямо внимание на аудиосистемите на своите модели и дори създават специални версии за любителите на музиката. Експерти направиха проучване на тема: най-добрите звукови системи за автомобили. Рейтингът е публикуван на сайта CarBuzz, пише Факти бг .

За някои шофьори висококачествената аудио система може да бъде решаващ фактор при избора на нов автомобил. За това много производители на автомобили се обръщат към най-добрите специалисти в тази област, за да може слушането на музика в техните модели да се сравни с посещение на концерт.

Рейтингът включва 10 марки с най-добрите първокласни звукови системи. Любопитното е, че сред тях има не само скъпи автомобили, но и бюджетни модели. Ето и ТОП-10 на автомобилите с най-добрите аудио системи през 2023 година. Лидер е марката Meridian, която се интегрира в моделите на Land Rover:

Land Rover - Meridian
Mercedes-Benz - Burmester
Acura - ELS Studio
Cadillac - AKG
Nissan - Bose
BMW/Volvo - Bowers&Wilkins
Audi - Bang&Olufsen
Bentley - Naim
Jeep - McIntosh
Lexus - Mark Levinson

Най-добрите модели на Land Rover са оборудвани с аудиосистема Meridian Signature, която съдържа 34 високоговорителя, двуканален субуфер и 1600 W усилвател.

Освен това, благодарение на технологията Meridian Trifield 3D, всяка песен звучи така, сякаш е изпълнена на живо. Други характеристики на Meridian Signature включват цифрова обработка на сигнала и активно шумопотискане.

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • aryyy
    09.11.2023 11:42
    Искате ли нови усещания в секса? Секс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много спеpма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба:----- https://mub.me/medik
  • АмиТо
    10.11.2023 3:08
    Ами то си трябва, как иначе ще слушаме чалка