Експерт към руснаците: Пестете от гуми, разликата между скъпи и евтини е незначителна

  • 26.09.2023 9:05 /
  • 7012 /
  • 1
Експерт към руснаците: Пестете от гуми, разликата между скъпи и евтини е незначителна

Изправени пред нарастващите разходи за поддръжка на автомобили, руските шофьори търсят начини да спестят пари. И ако например спестяването на гориво е проблематично, тогава минимизирането на разходите за други автомобилни консумативи, включително гуми, е съвсем реалистично за руснаците.

Според Тимур Шарипов, изпълнителен директор на търговската къща Kama , резултатите от многобройни тестове показват, че разликата между премиум и по-евтините гуми е незначителна.

„Осезаемите разлики започват в екстремни ситуации, в които 90% от потребителите не управляват колата си, например на пистата“, подчертава експертът.

Той също така отбелязва, че производителите на премиум гуми са въоръжени с най-модерните разработки, както и с по-модерни и екологични материали. Но в същото време оборудването за гуми, както и суровините за производство, са приблизително еднакви за всички.

Съответно, „ако потребителят е купувал по-скъпа марка, а сега по икономически причини търси по-достъпни гуми, той може да не се страхува от рязък спад в характеристиките на автомобила си“, обобщава Шарипов .

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • vvvv
    26.09.2023 10:33
    Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: ----- https://marketl.ink/biocom