Екшън: Шофьор повреди два автомобила и получи юмруци и ритници ВИДЕО 18+

  • 03.10.2021 10:50 /
  • 3556 /
  • 1
Екшън: Шофьор повреди два автомобила и получи юмруци и ритници ВИДЕО 18+

В двора на дом на улица в руския град Оренбург 31-годишен мъж, в нетрезво състояние, се качва зад волана на Лада Приора и блъска два паркирани автомобила, съобщават световните издания.

Докато извършителят обмислял плана си за бягство, собствениците на повредените автомобили успели да изтичат на улицата.

Съдейки по записите от камерите за видеонаблюдение, извършителят е прекарал няколко минути в обмисляне на следващия ход. След това се опитва да се отдалечи от повредените автомобили.

В този момент собственикът на един от повредените автомобили изтичва до колата си. Той веднага нанесъл няколко удара с крак по виновника за инцидента, а след това пуснал в ход и юмруците си. Освен това извадил ключа за запалване и го изхвърлил.

След това агресивният собственик на пострадал автомобил измъкнал от колата виновника за произшествието и му нанесъл още удари, заради които последният няколко пъти се строполил на земята.

След това разяреният мъж издърпал шофьора за якето до неговата лада и насила го настанил зад волана. В този момент към тях се приближава собственикът на втория автомобил, който за щастие не успява да използва сила спрямо шофьора, въпреки че, както се вижда, е имал намерение да го направи.

Шофьорки не могат да се разминат, спретнаха си як бой на улицата ВИДЕО 18+

Установено е, че виновникът за инцидента, който е управлявал Лада, е 31-годишен от Оренбург. Той не е имал право да управлява автомобила и е бил в нетрезво състояние.

След произшествието и разправията е отведен в полицейски участък, а автомобилът е конфискуван. Той обаче е подал жалба за побоя над него. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • !!!
    04.10.2021 6:18
    Така се защитава частната собственост!