Екшън: Бесен шофьор на джип засече и изскочи да се бие, но му се случи случка (ВИДЕО 18+)

  • 19.03.2019 10:20 /
  • 92127 /
  • 3
Екшън: Бесен шофьор на джип засече и изскочи да се бие, но му се случи случка (ВИДЕО 18+)

Конфликт заради паркиране в двора на жилищна сграда в руския град Воронеж се превърна в преследване и меле между двама шофьори, единият от които използва палка, съобщават световните издания. Инцидентът е запечатан от камерите за видеонаблюдение.

Съдейки по ударите, причината за сблъсъка се е превърнал блокиран път за автомобилите в двора на жилищна сграда. Шофьорът на "Нива" първоначално отправя словесни изблици срещу водача на другия автомобил като се опитва да ускори отпътуването на колата, която му препречва пътя.

Екшън на пътя: Шофьор "възпита" с юмруци неправилно пресичащи пешеходци (ВИДЕО 18+)

След оттеглянето на леката кола, бесният шофьор на джипа бързо настига противника си, засича го, след което излиза да накаже противника си. Само че другият мъж излиза от салона с палка в ръцете си и веднага я пуска в ход.

Шокиращ инцидент: Citroen Berlingo полетя зрелищно над пътя като в киноекшън (СНИМКИ/ВИДЕО)

Шофьорът на Нивата е ударен силно няколко пъти по главата и тялото, след което са разделени от очевидци. В един момент палката попада в ръцете на набития, но той не успява да я използва. В крайна сметка мъжете се качват в колите си и напускат мястото. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • възмутените
    19.03.2019 20:20
    Такива където търсят повод да бият някои по пътищата, трябва да бъдат пребивани от бой осакатявани. Това ще бъде за урок на всички пътни терористи.
  • В чудният свят
    19.03.2019 21:08
    на ватенките!
  • йобвц
    21.03.2019 4:44
    Този с Нивата за какво се опитва да го изпреварва и за малко да го блъсне . Виновен и се репчи , получи което заслужи. Ей това блядовете са много прости .