Една година възроден Москвич: Това са резултатите ВИДЕО

  • 17.05.2023 8:03 /
  • 7451 /
  • 5
Една година възроден Москвич: Това са резултатите ВИДЕО

Директорът на автомобилния завод "Москвич" Дмитрий Пронин обобщи резултатите от първата година на предприятието. Ръководителят на марката заяви, че основните постижения през последната година са стартирането на производството на нови автомобили по метода на "едровъзловата сглобка", както и серийното сглобяване на кросоувъра Moskvich 3 и електромобила Moskvich 3e.

В същото време компанията няма да спре дотук. В близко бъдеще "Москвич" планира активно да разшири собствената си моделна гама.

Дмитрий Пронин отбеляза високия интерес на купувачите към автомобилите на възродената марка.

Шефът на "Москвич" заяви, че в момента инженерите са сглобили повече от седем хиляди автомобила. В същото време продажбите на модели растат с всеки изминал месец. Според директора на автомобилния завод, ако през март дилърите са продали 500 автомобила, то през април тази цифра е била 969 автомобила.

 

До края на 2023 г. компанията ще премине към "дребновъзлова сглобка", която ще включва заваряване и боядисване на каросериите.

Днес автомобилният завод използва някои аксесоари и технически течности на местни фирми от трети страни. Освен това "Москвич" планира активно да разшири собствената си моделна гама.

В близко бъдеще специалистите ще започнат да сглобяват конфигурацията "Comfort" за кросоувъра Moskvich 3. До края на годината инженерите ще поставят седана "Москвич 6" на конвейера, а до 2025 г. специалистите ще разработят напълно вътрешна платформа за производство на електрически автомобили.

В средата на май автомобилният завод "Москвич" обяви старта на собствени кредитни програми. Новите оферти ще ви помогнат да закупите автомобили с възможно най-голяма полза.

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Бай Х
    17.05.2023 11:04
    През 1925 гФюрера лежи в Мюнхенския Затвор и пише Моята Борба в която казва; Руснаите са толкова непълноценна нация,че още 100г.няма да могат да направят автомобил,който да се движи нормално ! И МАЙ ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ПРАВ !!!
  • Expert
    17.05.2023 21:40
    Направо ще преизпълнят плана за петилетката ударно, за месец, месец и малко, като в добрите стари времена, ха-ха!
  • хаха
    17.05.2023 23:40
    кога мога да си го поръчам
  • haha
    18.05.2023 6:39
    Да ви попитаход на гориво м "умници" плюещи по Лади и Москвичи - Има ли в движение Голф 1 или Опел Кадет, които са по-нови модели от Лада и Москвич, щото лади и москвичи има все още доста в движение, повече от 30 г. след като са продадени и последните.
  • haha
    18.05.2023 6:39
    Има такива автомобили по на 50 г. в движение, за разлика от доста други. Да не споменаваме и това, че по разход на гориво ладите са по- икономични от съвременен хибрид. нямат екологиите, но преди 30 г. никой нямаше.