Джереми Кларксън посочи кои са най-лошите коли за 2020 СНИМКИ

  • 09.01.2021 9:20 /
  • 12589 /
  • 0
Джереми Кларксън посочи кои са най-лошите коли за 2020 СНИМКИ

Джереми Кларксън, който не само говори за автомобили по телевизията, но и пише за тях в The Sunday Times, е споделил мнението си относно най-лошите автомобили през 2020 година.

По традиция всички коли са получили определен брой звезди (максималният брой е пет). Съответната класация въз основа на оценките на автора е публикувана от auto.cz.

Кларксън е определил кросоувъра Aston Martin DBX за най-лошия автомобил, като му е дал 2 звезди.

Журналистът не е харесал първия всъдеход на британския производител заради качеството на кожената тапицерия и тежкото возене.

Вторият автомобил е BMW M8 Competition Coupе. Той също е получил само 2 звезди от 5 възможни.

Джереми не е харесал начина, по който колата се управлява и как се държи на пътя. Той е нарекъл модела прекалено тежък и мощен, като е направил аналогия с балерина, която е поставила огромни ботуши на работа.

Джереми Кларксън определи най-добрите автомобили за 2020 година СНИМКИ

Нещата са малко по-добри при Kia Xceed. Колата е получила 2,5 звезди. За теста Кларксън е получил кросоувър с 1,4-литров турбо двигател, който той е определил като слаб.

От негативните особености журналистът е отделил неспокойно поведение по време на ускорение и „дърпането“ на предните колела. Явно не е очаквал всичко това от съвременен автомобил. „Чувствах се като през 80-те години“, заявява Кларксън.

Веднага след Kia е Hyundai със своя i10, който е успял да получи три звезди. Колата по никакъв начин не е впечатлила Кларксън и от 1153 думи в статията му, само 120 са били непосредствено за самия i10.

Неговата присъда е, че е по-добре изобщо да не притежавате кола, отколкото да имате такава.

Кои са 10-те най-страхотни автомобила на Джереми Кларксън (СНИМКИ)

В списъка е попаднал и новият кросоувър Skoda Kamiq. Чешкият автомобил е успял да получи три звезди. Но журналистът не е бил впечатлен от колата.

Според него, в по-голяма степен поради факта, че автомобилът напомня на сродните модели на Volkswagen Group. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ