Джереми Кларксън откачи? Обикаля Грузия с Bentley бюст на Сталин на капака (ВИДЕО)

  • 03.10.2018 11:00 /
  • 1859 /
  • 2
Джереми Кларксън откачи? Обикаля Грузия с Bentley бюст на Сталин на капака (ВИДЕО)

Джереми Кларксън пристигна в Грузия с новото Bentley Continental,  на предния капак на което бе прикрепен бюст на Йосиф Сталин. Циркът бе заснет от грузинския "Първи канал".

Заедно със своята група Кларксън разгледа Батуми и Гори, където посети музея на Сталин. В момента водещият и копания подготвя материал за известните световни диктатори. С тази цел по-рано той посети Китай, където снима музея на Мао Дзъдун. Темата с тираните винаги е актуална, философски отбелязва водещият. 

Кларксън заедно с Ричард Хамънд и Джеймс Мей водеше автомобилното предаване Top Gear по BBC от 2002 до 2015 година. След скандал той бе уволнен от предаването и се премести в кабелния канал Amazon Prime, по който тече шоуто Grand Tour, в което той заедно със своите ководещи Кларксън пътува по целия свят. 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Винету Касабян
    03.10.2018 11:41
    Джереми е психопат, както и цялото предишно предаване топ гиър, подиграва се с една историческа личност, верно доста спорна, сега какво да направят грузинците, да сложат на техните коли бюст на тереса мей или на педала Чърчил-смешник!
  • Писна ни от простотии.
    03.10.2018 12:58
    Психично отклонени. ако дойдат у нас в Столипиново, сигурно ще поставят на капака на колата да седи мърляво цигане!