Драматичен момент с паркирал шофьор на камион бе заснет на ВИДЕО

  • 16.12.2023 12:50 /
  • 8647 /
  • 1
Драматичен момент с паркирал шофьор на камион бе заснет на ВИДЕО

Във Великобритания батерия на електронна цигара е избухнала в джоба на шофьор на камион, съобщава Peterborough Telegraph.

Инцидентът е станал в Драфтфорд, Кент, и е заснет на видео от камера за видеонаблюдение в кабината. Шофьорът Лиам Мориарти паркирал машината и решил да си почине. Той взел таблета и се облегнал на седалката си. В този момент в задния му джоб изухнала електронна цигара.

Мъжът веднага изскочил от колата и започнал да гаси възникналия пожар, като огънят обхванал и седалката. „Механизмът, който накланя седалката, закачи устройството - просто нямах късмет. Чу се силен съскащ звук, вдигнах глава, избухна пламък и изгори лакътя ми“, обяснява Мориарти.

Бандити се вмъкнаха в кола, но няма да повярвате защо не я откраднаха ВИДЕО

Той успял бързо да потуши пламъците с пожарогасител. Нараняванията на мъжа не са сериозни. Той признава, че се притеснявал повече за камиона, тъй като иначе трябвало да плати 130 хиляди лири стерлинги, ако изгори. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Филип
    18.12.2023 9:00
    Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://da.gd/bio