Дом на три колела от нова поколение: Малък, евтин и икономичен СНИМКИ

  • 09.04.2020 9:20 /
  • 2182 /
  • 1
Дом на три колела от нова поколение: Малък, евтин и икономичен СНИМКИ

Това е новото поколение “тук-тук”, машина на три колела, предназначена да превозва пътници или товари. Такъв транспорт е широко разпространен в страните с топъл климат, особено в Южна и Югоизточна Азия.

Този Xinge RV, обаче, е и автодом, дело на китайския производител Henan Xinge Motorcycle Company. Тя произвежда линия от превозни средства, вариращи от мотопеди до камиони, но този мъничък дом на колела е истински хит на компанията.

600-килограмовият RV модел е напълно електрически и може да пътува със скорост до 40 км в час. Електрическият му мотор се захранва от малка батерия с капацитет само 7,2 kW⋅h, като не се съобщава какъв е пробегът след едно зареждане.

Известно е само, че колата не предполага бързо зареждане, така че пътуването на дълги разстояния не само ще отнеме много време, но и ще доведе до чести и доста дълги спирки за зареждане.

Как изглежда най-стилният дом на колела СНИМКИ

Чрез отворените врати можете да наблюдавате как всичко е подредено вътре: бели стени с облицовка, дървена маса (при някои модели тя е покрита с изкуствен мрамор), малък телевизор с плосък екран, преносим климатик и хладилник с размерите на минибар.

Като опции за кемпера се предлага соларен панел на покрива и съвместна много компактна баня (тоалетна + душ).

В спецификациите е указано, че домът на колела е подходящ за трима пътници. Безспорното предимство на RV е, че е евтин - базовата машина се продава за 4900 долара. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • euromebel
    09.04.2020 9:25
    мебели по поръчка https://euromebel.com/