Дизайнът на обновения Volkswagen Golf GTI беше разкрит ВИДЕО

  • 10.01.2024 8:17 /
  • 3862 /
  • 0
Дизайнът на обновения Volkswagen Golf GTI беше разкрит ВИДЕО

Външният вид на актуализирания Volkswagen Golf GTI беше разсекретен преди премиерата. През следващите седмици немската марка ще представи обновеното осмо поколение Golf.

Премиерата трябва да бъде последвана от "заредена" GTI версия, която ще бъде актуализирана за последен път, преди колата да стане изцяло електрическа. Дизайнът на колата вече не е тайна: хотхечът без маскировка се появи на екрана на прототипа на мултимедийната система на изложението CES 2024 в Лас Вегас.

Както се вижда на екранната снимка от видеото, публикувано в YouTube канала Car Crash Review, с актуализацията Golf GTI ще получи предна оптика с нова форма, стеснена в частта, свързваща диодната лента. Тя ще бъде разделена от светещо лого на Volkswagen.

Дизайнът на предната броня е леко променен, въпреки че пълнежът на решетката с пчелна пита е запазен, както и светодиодите, които образуват буквите X отстрани.

Сменени са джантите, като дизайнът им напомня на тези на Skoda Octavia RS . Като цяло „горещият“ Golf с актуализацията ще остане почти същият, но си струва да се отбележи, че триизмерният модел от екрана на медийната система няма заден спойлер, който има „живият“ прототип от изложението.

Volkswagen вече независимо разкри интериора по-рано: той също ще получи локални подобрения на волана и мултимедийния екран, който става по-голям.

Що се отнася до „техниката“, очаква се Golf GTI да добави повече мощност. Очакваше се, че ръчната скоростна кутия ще остане в миналото, но има слухове, че Volkswagen все пак ще я запази на фона на отслабващите изисквания на екостандарта Евро-7.

Подробности за обновения хечбек трябва да се появят преди края на януари.

КОМЕНТИРАЙ