Девойка изпълни майсторски трик, за да спаси своя Мерцедес от бандити (ВИДЕО)

  • 15.06.2019 8:50 /
  • 21356 /
  • 1
Девойка изпълни майсторски трик, за да спаси своя Мерцедес от бандити (ВИДЕО)

В по-голямата си част опитите за кражба завършват с успех за престъпниците. Наскоро обаче в САЩ е имало интересен случай на опит за кражба на автомобил, резултатът от който е 1: 0 в полза на собственика на автомобила.

Зрелищен екшън! Бандити се опитаха да откраднат колата на смела баба, но тя взриви мрежата с реакцията си (СНИМКИ/ВИДЕО)

На една от бензиностанциите в Колидж Парк, щата Джорджия, неизвестни лица се опитали да откраднат Mercedes, докато неговата собственичка пълнела резервоара с бензин. Престъпникът изскочил от Тойота и рязко се насочил към немския автомобил, но не му се получило: младата жена успяла да реагира бързо, като хвърлила маркуча за гориво и рязко скочила в колата си. Крадците веднага се оттеглили.

Нагли бандити се опитаха да откраднат мотоциклет, но попаднаха на грешния човек (ВИДЕО)

В коментар към една от медиите, девойката разказала, че е чувала за подобни кражби на бензиностанции и е станала подозрителна веднага след като неизвестна кола спряла до нейния Мерцедес. Предотвратяването на кражбата й струвала ожулвания по лицето, но тя е много радостна, че не е останала без автомобил. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Баце
    17.06.2019 22:49
    Само тъпа гъска би си оставила ключовете на таблото, докато зарежда:))