Девойка обясни защо се е опитала да зареди Tesla с бензин, намеси се и Мъск ВИДЕО

  • 26.05.2023 10:50 /
  • 3092 /
  • 9
Девойка обясни защо се е опитала да зареди Tesla с бензин, намеси се и Мъск ВИДЕО

Собственичка на Tesla от Великобритания е обяснила защо се е опитала да зареди електромобила с бензин. Видеото с 22-годишната Даниел Райт, която е спряла на бензиностанция със своята Tesla Model Y и е започнала да обикаля около колата, опитвайки се да разбере как да я зареди с гориво, е станало вирусно в мрежата.

Тя обикаля със зареждащото устройство в ръка, докато очевидци не я убеждават, че електрическата кола няма нужда от бензин.

Потребители в интернет са отправили словесни атаки срещу Райт - такива, че дори изпълнителният директор на Tesla Илон Мъск реши да се застъпи за нея.

Някои потребители нарекоха Райт „глупава“, докато други твърдяха, че видеото е инсценирано и Теслата дори не й принадлежи. Има коментари и към външния вид на момичето.

Собственик на Jaguar се хвана за главата след като разбра цената на ремонта СНИМКИ

След известно време Даниел в интервю за Daily Star разказва своята версия на събитията. Младата жена потвърждава, че наистина се е опитала да зареди електромобила с бензин, но причините за това са няколко.

Даниел казва също така и че тя наскоро си е купила своята Tesla Model Y. Според нея заснетият епизод се е случил в края на дълъг ден и тя не е осъзнавала какво прави. Освен това момичето мислела за сладкишите, които ще купи от бензиностанцията и напълно забравила, че електрическите коли не се нуждаят от бензин..

„Хората казваха, че имам повече пари, отколкото мозък, това ме разстрои най-много. Заработила съм си сама всяко пени, за да купя тази Tesla“, казва Райт, която описва себе си като създател на съдържание във Fanvue, платформа, подобна на OnlyFans.

Трябва да работи 50 години: Представиха най-надеждния електромобил в света СНИМКИ

Видеото събра повече от 40 милиона гледания и привлече много хейтъри. В резултат на това дори изпълнителният директор на Tesla Илон Мъск реагира: той отбеляза, че подобно нещо „се случва от време на време“ и че е „трудно прекъсването на старите навици“.

Жената подчертава, че е разстроена от някои от коментарите под видеото. Тя смята, че Илон Мъск е постъпил благородно, като я е защитил в интернет. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • боримеч
    26.05.2023 11:37
    ами тя много се е трудила и за това ходи малко разкрачена не и е лесно да вади пари иска голям труд
  • електра
    26.05.2023 11:41
    оо ами тази има голяма млекоцентрала продава млечни продукти
  • електра
    26.05.2023 11:42
    оо ами тази има голяма млекоцентрала продава млечни продукти
  • Дончо
    26.05.2023 11:49
    Не разбрах само кое му е сексито на тоА плашихуярник.
  • Xaxa
    26.05.2023 11:49
    Създател на съдържание- демек чекне се на видео и така си "заработва всяко пени" .... след като има кой да и плаща- значи си ги е изкарала ... а чикиджосите дето и плащат се качват доволни с мазоли по ръцете в Голфчетата ...
  • не е смешно
    26.05.2023 17:58
    Момичето не е виновно, заради тъпунгерите, които я карат да налива бензин от другата страна и я подиграват. Очевидно е взела чужда кола и не е чувала за електрически коли. Има ли въобще нужда от такива коли?
  • хкггхг
    26.05.2023 19:38
    В багажника има генератор, който трябва да зареди с бензин.
  • гфгхфгх
    26.05.2023 19:42
    "Тази кола е като електрическия ти вибратор.".................."А, разбрах."
  • ALF
    26.05.2023 21:24
    И тези ми дават вектор на хея! Ха-ха-ха!